Feyenoord-vertrek niet uitgesloten: 'Ik ben op zoek naar 34 wedstrijden'

Feyenoord-vertrek niet uitgesloten: 'Ik ben op zoek naar 34 wedstrijden'

Gepubliceerd: woensdag 2 juni 2021 om 13:16wo 02-06-2021 om 13:16

Jordy Wehrmann keert deze zomer terug naar Feyenoord, maar het is de vraag of hij ook in Rotterdam blijft. Na een goede huurperiode bij FC Luzern in Zwitserland behoort een definitief vertrek tot de mogelijkheden, erkent de 22-jarige middenvelder.

Wehrmann staat zich volgens Voetbal International in de belangstelling van clubs uit Italië, Duitsland, Turkije, Zwitserland en Scandinavië. Maar ook Feyenoord trekt aan hem: de optie in zijn aflopende contract is gelicht, waardoor hij nog een jaar vastligt, terwijl Wehrmann mogelijk ook een nieuw contract kan tekenen in De Kuip.

"Ik sta nu op het punt dat ik mijn toekomst moet bepalen", laat de hoofdrolspeler weten aan VI. "In Zwitserland heb ik gemerkt dat ik me nog steeds ontwikkel en dat ik nog veel kan leren. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat ik veel blijf spelen. Ik ben op zoek naar 34 wedstrijden in een jaar en het is maar de vraag of dat bij Feyenoord realistisch is."

"Het is zeker niet zo dat ik per se weg wil bij Feyenoord, spelen voor die club is altijd mijn droom geweest, maar ik wil gewoon het hoogst haalbare voor mijn carrière", benadrukt Wehrmann, die negentien wedstrijden speelde in Zwitserland en met Luzern de beker won.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wehrmann (@jordywehrmann)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws