Klaassen belt, appje van Ten Hag en Van der Sar: 'Blijft leuk als het positief is'

Klaassen belt, appje van Ten Hag en Van der Sar: 'Blijft leuk als het positief is'

02-06-2021 13:51
50

Perr Schuurs heeft genoten van de Jong Oranje-stunt in de kwartfinale van het EK tegen Frankrijk, maar inmiddels is de knop om: de verdediger van Ajax waakt voor euforie en wil donderdagavond (21.00 uur) ook Jong Duitsland verslaan.

Schuurs hoopt na het winnen van de landstitel en KNVB Beker met Ajax ook het EK te winnen. "Als dat gebeurt, is het voor mij een bijna perfect seizoen", zei de 21-jarige verdediger tegen het ANP. Tegen Frankrijk speelde hij naar eigen zeggen 'een heel sterke wedstrijd'. "Vooral verdedigend had ik veel belangrijke momenten. Het is voor mij gewoon lekker om dat even te kunnen laten zien."

Dat viel ook op in Amsterdam. "Ik kreeg appjes en berichten van familie en vrienden, maar ook van trainer Erik ten Hag en directeur Edwin van der Sar. En Davy Klaassen belde me even. Dat blijft leuk, zeker als het positief is." Schaars waakt echter voor euforie. "We zijn hier om drie wedstrijden te winnen. Nu hebben we nog niets. We moeten nog twee potjes winnen en dan hebben we wat we echt willen."