Breaking news

Rosario heeft transfer officieel te pakken: van PSV naar 'Nederlands' Nice

Nieuws van RTL: Sneijder komend seizoen aan de zijde van Humberto Tan

Nieuws van RTL: Sneijder komend seizoen aan de zijde van Humberto Tan

Gepubliceerd: donderdag 3 juni 2021 om 15:38do 03-06-2021 om 15:38

Laatste update: donderdag 3 juni 2021 om 15:41do 03-06-2021 om 15:41

Wesley Sneijder debuteerde deze week als Koning TOTO en gaat nóg een carrièreswitch maken. De recordinternational van Oranje is komend seizoen te zien als analist bij de Champions League-wedstrijden van RTL.

De Champions League-rechten waren de afgelopen jaren in handen van Veronica en SBS6, maar komend seizoen is het miljardenbal te zien op RTL. Humberto Tan wordt het vaste gezicht van de uitzendingen, met Sneijder aan zijn zijde.

"Ik heb als speler vaak genoeg aan de aftrap gestaan van een Champions League-wedstrijd en iedere keer heeft het iets magisch", laat de 134-voudig Oranje-international weten in een verklaring, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "De sfeer in het stadion, de spanning als je het veld op loopt, het was iedere keer kippenvel… Daarom kijk ik er ook naar uit om deze topaffiches te analyseren."

De inmiddels 36-jarige Utrecht nam in 2018 afscheid van Oranje en stopte in 2019 definitief als voetballer: ondanks een kortstondige flirt met FC Utrecht bleef een comeback uit. Later was hij ook in beeld als nieuwe eigenaar van FC Den Bosch en assistent-trainer van Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg, maar beide plannen lijken van de baan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Champions League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws