Afellay en Janssen tippen mogelijke versterking voor Feyenoord

Afellay en Janssen tippen mogelijke versterking voor Feyenoord

03-06-2021 21:19
134

Ibrahim Afellay en Theo Janssen denken dat Abdou Harroui meekan bij Feyenoord. De middenvelder van Sparta moet deze zomer een stap maken, aldus Janssen.

"Hij speelt met alle respect bij Sparta, maar hij speelt nu al op een veel hoger niveau", zegt Afellay bij de NOS over Harroui, die een van de blikvangers van Jong Oranje is. "Het is een jongen die nog steeds kan groeien. Dat is heel erg belangrijk. Ik denk dat hij klaar is voor een volgende stap."

Janssen is het daarmee eens. "Hij moet een stap maken. Je wordt alleen beter als je wordt uitgedaagd. Hij moet nu naar een subtopper. Betere spelers om hem heen maken hem ook beter. Maakt hij geen stap, dan zal hij stilstaan. Het moment is daar voor hem om een transfer te maken."

Afellay tipte Feyenoord al eens, Janssen snapt dat. "Nee, dat is niet te hoog gegrepen. Diemers zit daar, Toornstra wordt al wat ouder. Het is zeker iemand die daar past. Hij heeft voetballend vermogen, kan duels aangaan en heeft een mooie trap. Het is een jongen met veel talent."