'Tottenham gaat tweede poging wagen en wil Ajax-trainer Ten Hag deze maand halen'

'Tottenham gaat tweede poging wagen en wil Ajax-trainer Ten Hag deze maand halen'

05-06-2021 19:18
162

Tottenham Hotspur wil proberen om Erik ten Hag deze maand alsnog binnen te halen. De Ajax-trainer sprak al eerder met de club uit Londen, alleen kwam daar toen niets uit. Tottenham moet echter schakelen, nu Antonio Conte niet naar de club komt.

The Mirror maakt vrijdagavond melding van de nieuwe poging van Tottenham om Ten Hag in te lijven. Eerder op de zaterdag berichtte The Guardian al dat Ten Hag hoog op het lijstje van The Spurs staat. Volgens The Mirror wil Tottenham ook echt werk maken van de komst van de 51-jarige oefenmeester: de nummer zeven van de Premier League gaat naar verluidt een poging wagen om Ten Hag deze maand nog naar Engeland te halen.

Een dikke maand geleden sprak de coach ook al met de Engelse club. Nadat dat op niets uitliep, verlengde hij zijn contract met één seizoen in Amsterdam. Ten Hag heeft ook uitgesproken dat hij bij Ajax wil blijven, waardoor het maar de vraag is of hij oren heeft naar een Tottenham-move. 

Tottenham zoekt al langere tijd naar een nieuwe manager. Recent was de club nog in gesprek met Conte, maar dat liep op niets uit. Mauricio Pochettino, die als een andere kanshebber gold, blijft zo goed als zeker bij Paris Saint-Germain. Om die reden wil Tottenham nu voor de tweede keer proberen om Ten Hag aan te trekken.