Feyenoord reageert op bedreigingen van fans: 'Belachelijk, grens voorbij'

Feyenoord reageert op bedreigingen van fans: 'Belachelijk, grens voorbij'

Gepubliceerd: zondag 6 juni 2021 om 11:35zo 06-06-2021 om 11:35

Laatste update: zondag 6 juni 2021 om 11:37zo 06-06-2021 om 11:37

Feyenoord heeft verontwaardigd gereageerd op de bedreigingen die architect Ard Buijsen zaterdag heeft ontvangen van een groep Feyenoord-supporters. Buijsen is een voorstander van een nieuw stadion, terwijl een deel van de fans juist in De Kuip wil blijven.

De architect kreeg zaterdag bezoek van een groep in het zwart gekleedde Feyenoord-supporters die op ramen en deuren bonsden. Buijsen kreeg daarnaast de nodige verwensingen naar zijn hoofd geslingerd. Ook andere mensen die betrokken zijn bij het project Feyenoord City kregen te maken met bedreigingen.

"Totaal belachelijk en dit gaat een grens voorbij", geeft een woordvoerder van Feyenoord aan in gesprek met het ANP. De woordvoerder wil niet aangeven of er bestuurders van Feyenoord zijn bedreigd. "Als dat al zo zou zijn, dan doen we daar geen uitlatingen over."

De mogelijke realisering van een nieuw stadion zorgt al jaren voor verdeeldheid onder de achterban van Feyenoord. Een deel van de fans ziet een overstap naar een nieuw stadion niet zitten en wil dat Feyenoord blijft spelen in De Kuip.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws