PSV weet waar het aan toe is, selectie gaat zich opnieuw voorbereiden in Duitsland

PSV weet waar het aan toe is, selectie gaat zich opnieuw voorbereiden in Duitsland

Gepubliceerd: maandag 7 juni 2021 om 10:15ma 07-06-2021 om 10:15

De selectie van PSV gaat zich in Duitsland voorbereiden op het nieuwe seizoen. Het elftal van trainer Roger Schmidt traint eerst een week in eigen land en vertrekt dan naar hetzelfde complex waar de ploeg zich vorige zomer klaarmaakte voor het nieuwe seizoen.

Op 25 juni vindt de eerste training van PSV plaats, achter gesloten deuren. Zaterdag 3 juli speelt de ploeg uit Eindhoven zijn eerste wedstrijd in de voorbereiding. Tegenstander is amateurvereniging RWD Molenbeek. Ook deze wedstrijd wordt, vooralsnog, zonder supporters afgewerkt. Op maandag 5 juli vertrekt PSV naar Duitsland, voor een trainingskamp op sportcomplex Klosterpforte. Dat is hetzelfde complex waar PSV zich vorige zomer voorbereidde op het afgelopen seizoen.

In Duitsland oefent PSV op 7 juli tegen Delbrücker SC en drie dagen later is VfL Osnabrück de tegenstander in een vriendschappelijke wedstrijd. Wellicht speelt PSV nog een extra oefenwedstrijd, maar de club geeft aan dat het de mogelijkheden daarvoor nog aan het onderzoeken is. Op 20 of 21 juli begint PSV aan het Europese seizoen met een wedstrijd in de eerste voorronde van de Champions League. De tegenstander voor die wedstrijd is nog niet bekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

PSV gaat zich plaatsen voor de groepsfase van de Champions League

(1109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws