Almere City heeft nieuwe trainer: Verbeek tekent voor twee seizoenen

Almere City heeft nieuwe trainer: Verbeek tekent voor twee seizoenen

Gepubliceerd: maandag 7 juni 2021 om 12:00ma 07-06-2021 om 12:00

Laatste update: maandag 7 juni 2021 om 12:18ma 07-06-2021 om 12:18

Gertjan Verbeek is de nieuwe trainer van Almere City FC. De 58-jarige oefenmeester tekent voor twee seizoenen bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie.

Verbeek zat na zijn vertrek in 2019 bij het Australische Adelaide United zonder club. Daar vertrok Verbeek vanwege het coronavirus. De oefenmeester is blij met zijn nieuwe avontuur bij Almere City. "Na een aantal goede gesprekken de afgelopen periode ben ik overtuigd van de ambitie die Almere City FC heeft en wil ik de graag de club vooruit helpen om die ambitie te verwezenlijken."

Verbeek heeft zin in zijn nieuwe avontuur bij de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Keuken Kampioen Divisie. "De organisatie staat en de randvoorwaarden om te presteren zijn aanwezig. Ik kijk er naar uit om te beginnen!", laat Verbeek weten op de clubsite.

Teun Jacobs, technisch manager van Almere, is zeer blij met de komst van de ervaren Verbeek. "Gertjan staat voor een ultiem topsportklimaat en heeft bewezen dat hij talentvolle voetballers verder kan ontwikkelen. Wij zijn verheugd dat hij zich committeert aan de ambitie van Almere City FC. Wij zien vol vertrouwen uit naar de samenwerking."

Verbeek wordt in Almere de opvolger van de ontslagen Ole Tobiasen. Tobiasen werd in de laatste fase van het seizoen tijdelijk vervangen door interim-trainer Jeroen Rijsdijk. Het als vierde geëindige Almere mocht via de play-offs proberen promotie naar de Eredivisie af te dwingen. NEC bleek in de eerste ronde met 4-0 te sterk, waardoor Almere ook volgend seizoen op het tweede niveau van Nederland actief zal zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws