'Oude werkgevers willen Ronaldo terughalen, Portugees twijfelt over toekomst'

7 juni om 17:34

Cristiano Ronaldo weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De Portugese superster heeft nog een eenjarig contract bij Juventus, maar zijn agenten kijken inmiddels ook al rond bij andere clubs.

Dat melden bronnen aan ESPN. Ronaldo kan naar verluidt rekenen op interesse van zijn oude werkgevers Real Madrid en Manchester United. Ook Paris Saint-Germain zou oren hebben naar de komst van de 36-jarige doelpuntenmaker. Ronaldo en zijn agenten spreken samen met Juventus echter ook over een langer verblijf van de 174-voudig international in Italië.

Zelf heeft Ronaldo nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. De kans lijkt ook groot dat dit besluit nog even op zich laat wachten: Ronaldo focust zich eerst op het EK met Portugal. De routinier heeft al wel om de tafel gezeten de nieuwe trainer van Juve, Massimiliano Allegri. Er gaan ook nog meer gesprekken tussen de twee plaatsvinden.

Als Ronaldo uiteindelijk wil vertrekken uit Turijn, dan is een transfer nog lang geen uitgemaakte zaak. Zelf heeft hij flinke salariseisen en ook Juventus wil een hoge transfersom ontvangen voor Ronaldo.