Poldervaart geeft De Graafschap 'groot gelijk': 'Moet het echt een plekje geven'

Poldervaart geeft De Graafschap 'groot gelijk': 'Moet het echt een plekje geven'

08-06-2021 11:16 Laatste update: 13:37
91

Adrie Poldervaart heeft andermaal gereageerd op de vastgelopen onderhandelingen tussen FC Groningen en De Graafschap. De Superboeren wilden Poldervaart graag vastleggen als nieuwe hoofdtrainer, maar konden niet voldoen aan de financiële eisen van Groningen.

Eerder reageerde Poldervaart in gesprek met RTV Noord al op de naar alle waarschijnlijkheid afgeketste deal. In gesprek met Omroep Gelderland vertelt hij meer. "Zaterdag hebben we nog een heel belangrijk telefonisch gesprek gevoerd nadat het vrijdag pas allemaal heel concreet is geworden", vertelt Poldervaart. "Ik was me zelfs al aan het inlezen en de wedstrijden aan het bekijken van de voorbereiding. Ik was met De Graafschap namelijk al rond. Ik moet dit nu echt een plekje geven."

Wedden

Meer odds

Naar verluidt wilde Groningen 100.000 euro zien voor de assistent-trainer, terwijl De Graafschap niet meer dan 30.000 euro op tafel wilde leggen. Poldervaart snapt dat de nummer drie van het afgelopen Keuken Kampioen Divisie-seizoen niet meer wilde betalen. "Ik geef De Graafschap groot gelijk", stelt hij. "Ze moeten nu volle bak door, want over twee weken beginnen daar de trainingen alweer. Ik had absoluut graag gewild. De Graafschap is een prachtige club."

De clubleiding van De Graafschap had een lijstje gemaakt van vijf topkandidaten voor de trainersvacature. Daar zijn er naar verluidt nu al twee van afgevallen: Poldervaart en Joseph Oosting.