Derksen sluit nieuwe Veronica Inside-ruzie niet uit: 'Pleuris kan best uitbreken'

Derksen sluit nieuwe Veronica Inside-ruzie niet uit: 'Pleuris kan best uitbreken'

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 13:04wo 09-06-2021 om 13:04

Laatste update: woensdag 9 juni 2021 om 13:50wo 09-06-2021 om 13:50

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn vanaf donderdag elke dag twee keer te zien op SBS6 met het programma De Oranjezomer. Derksen zegt het allemaal op zich af te laten komen.

Het Veronica Inside-trio bespreken met wisselende en terugkerende gasten de ontwikkelingen rond het EK vanuit Slot Zeist. "We gaan gewoon zitten en dan... tja. Wij kunnen gewoon gaan zitten en het loopt", zegt Derksen tegen Shownieuws. "We zijn geen vrienden, maar we hebben wél chemie. Is ook een wonder, hoor. Maar door de hoogte van het contract, heeft ons trio standgehouden."

De ruzies tussen Derksen, Genee en Van der Gijp zijn bekend en berucht. Na het WK van 2014 bleek dat de mannen elkaar niet meer konden luchten of zien. "We zijn geen vijanden, maar er zijn wel regelmatig irritaties. We komen ook niet bij elkaar over de vloer. Wilfred en René zijn twee keer hier (in Grolloo, red.) geweest. Ik ben twee keer bij René geweest en bij Wilfred nog nooit, want Wilfred houdt thuis privé en dat is zijn goed recht."

Vanaf donderdag zit het Veronica Inside-trio voortdurend op elkaars lip voor het SBS6-programma De Oranjezomer. "Er kan zomaar na drie dagen de pleuris uitbreken, maar het kan ook zomaar goed gaan", zegt Derksen. "Maar dat heb je met flamboyante types die wel eens willen botsen. Wij generen ons er niet voor om dat soort ruzies voor de camera uit te vechten. Dat is redelijk ongebruikelijk in dit land."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws