Breaking news

Kroatië klopt dappere Schotten en bewijst Oranje daarmee goede dienst

'Boze Mbappé voelde zich gezocht door Giroud en wilde op persconferentie reageren'

'Boze Mbappé voelde zich gezocht door Giroud en wilde op persconferentie reageren'

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 07:09do 10-06-2021 om 07:09

De verhoudingen staan op scherp bij Frankrijk. Kylian Mbappé was niet blij met uitlatingen van Olivier Giroud en wilde op een persconferentie reageren. Giroud uitte kritiek op Mbappé omdat hij te weinig aangespeeld zou worden.

Dat meldt L'Equipe. Giroud maakte twee doelpunten in de oefenwedstrijd tegen Bulgarije (3-0), maar was na afloop toch niet helemaal tevreden. "We krijgen soms wel kansen, maar ik krijg amper ballen. Ik zeg niet dat ik altijd de juiste keuzes maak, ik probeer wel oplossingen te bieden in het strafschopgebied. Nee hoor, het is geen probleem, geen zorgen."

Met die teksten was Mbappé minder blij. Volgens L'Equipe voelde de aanvaller zich gezocht en legde hij het verzoek bij de perschef neer om bij de persconferentie aanwezig te zijn, zodat hij dingen op kon helderen. Bondscoach Didier Deschamps hield dit echter tegen en verzocht Mbappé om zich te focussen op het duel met Duitsland.

De Franse ploeg speelt op het EK tegen Duitsland, Hongarije en Portugal. Over vijf dagen is Duitsland de eerste tegenstander van Les Bleus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws