PSV schuift met sponsoren op het shirt na nieuwe deal met gokkantoor

PSV schuift met sponsoren op het shirt na nieuwe deal met gokkantoor

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 17:12vr 11-06-2021 om 17:12

Laatste update: vrijdag 11 juni 2021 om 17:28vr 11-06-2021 om 17:28

PSV heeft een overeenkomst gesloten met gokkantoor TOTO over uitgebreidere sponsoring. Het bedrijf verbond zich een jaar geleden als commerciële partner al aan de Eindhovenaren en vanaf volgend seizoen zal de naam ook op het shirt te zien zijn.

Op de website van PSV valt te lezen dat TOTO volgend seizoen in alle nationale wedstrijden op de mouw te zien zal zijn. Afgelopen jaar gold dat alleen voor bekerwedstrijden. Het is niet duidelijk of de club een hogere bijdrage zal ontvangen, maar dat is wel de verwachting.

Op dit moment is bekend dat TOTO tussen de vijf en de zes miljoen per jaar overmaakt aan de club uit Eindhoven. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Dat bedrag zal dus naar alle waarschijnlijkheid iets gaan toenemen. Om ruimte te maken op de mouw van het shirt, zal de naam van Philips volgend seizoen in de kraag te zien zijn. De oprichter van de club was lange tijd hoofdsponsor.

TOTO en PSV sloten een contract af tot medio 2023, met een optie van opnieuw twee jaar als beide partijen tevreden met elkaar zijn. De nieuwe deal lijkt daar wel op te wijzen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws