Ajax komt met duidelijkheid voor fans: weer mogelijkheid tot compensatie

Ajax komt met duidelijkheid voor fans: weer mogelijkheid tot compensatie

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 17:47vr 11-06-2021 om 17:47

Ajax heeft duidelijkheid verschaft over de mogelijkheid tot verlenging van seizoenkaarten en wat dat betekent voor supporters. De fans van de Amsterdammers zullen blij zijn, aangezien de prijzen weer hetzelfde zullen blijven.

Seizoenkaarthouders van Ajax hebben tussen 15 juni en 18 juli de kans om hun kaarten te verlengen. Het bedrag zal, net als vorig seizoen, hetzelfde blijven. Daarnaast houden die fans recht op tien procent korting in de fanshop van de Amsterdammers en hebben ze voorrang op kaartverkoop bij Europese wedstrijden.

Net als vorig seizoen heeft Ajax besloten om fans de mogelijkheid aan te bieden compensatie aan te vragen voor eventuele gemiste wedstrijden. Als corona-maatregelen van de overheid ertoe leiden dat wedstrijden in lege of gedeeltelijk gevulde stadions gespeeld moeten worden, kunnen Ajacieden dus geld terugkrijgen.

De kans dat dat nodig is, lijkt echter klein. Vrijdag werd bekend dat het kabinet inzet op volle stadions vanaf eind juni, waardoor de Eredivisie-start in augustus naar alle waarschijnlijkheid voor honderd procent bezetting plaats kan vinden. Daarnaast is het vaccinatieproces dan bijna afgerond en mag verwacht worden dat fans niet wederom geweerd worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws