'Ik stond vaak tegenover Tadic en nu sleept hij bij Ajax de jonge spelers mee'

'Ik stond vaak tegenover Tadic en nu sleept hij bij Ajax de jonge spelers mee'

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 20:03vr 11-06-2021 om 20:03

Tim Breukers zette aan het einde van het vorige seizoen een punt achter zijn carrière als profvoetballer. De Heracles Almelo-verdediger kwam in zijn periodes bij Heracles en FC Twente een aantal goede spelers tegen. Dusan Tadic is een van die spelers.

Breukers speelde in zijn tijd bij Twente samen met de Serviër, die inmiddels de aanvoerdersband om zijn arm heeft bij Ajax. "In mijn tijd in Enschede stond ik vaak tegenover Nacer Chadli en Tadic", vertelt Breukers in gesprek met RTV Oost

Vooral Tadic maakte een geweldige indruk op de vleugelverdediger. "Ik merkte het al toen ik met hem speelde bij Twente. Hij is een professional die elk moment van de dag met voetbal bezig is. Erg gedisciplineerd, hij deed ook altijd al oefeningen vóór de training. Wat hij er allemaal voor deed, daar stond ik echt van te kijken. En nu sleept hij bij Ajax de jonge spelers mee, echt knap."

Breukers gooit ook een opvallende naam op: Gonzalo García, met wie hij in zijn eerste periode bij Heracles samenspeelde. "Die was echt fenomenaal goed", zo sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws