Hazard spreekt over toekomst: 'Wil bewijzen dat ik gemaakt ben voor Real Madrid'

12 juni om 08:43
Laatste update: 12 juni om 14:53

Eden Hazard kent vooralsnog geen succesvolle periode bij Real Madrid na zijn transfer van Chelsea. In een interview met Het Belang van Limburg laat Hazard zich uit over zijn toekomst.

Hazard blijft naar eigen zeggen honderd procent zeker bij Real Madrid. "Ja, het kwam nog geen seconde in mij op dat ik beter wegga. Ik ga daar niet vertrekken als een mislukkeling. Ik wil net bewijzen dat ik gemaakt ben voor Real Madrid. De twee voorbije jaren waren moeilijk." Hazard kende in zijn eerste twee jaar veel blessureleed en kwam afgelopen seizoen slechts tot veertien competitiewedstrijden in de Primera División.

De Belg baalt van zijn vele blessures. "En als ik wel meespeelde, was het lastig door Covid. We speelden in dat stadionnetje op het oefencomplex zonder fans, terwijl ik net tekende om voor een vol Bernabeu te voetballen. Ik hoop dat de verbouwing aan ons stadion snel af is en dat de tribunes weer vollopen. Ik heb dat nodig", aldus Hazard. Ondanks zijn tegenvallende seizoen maakt Hazard wel deel uit van de Belgische selectie voor het EK van deze zomer. België begint het EK zaterdagavond met een wedstrijd tegen Rusland. Er wordt om 21.00 afgetrapt.