'Brands heeft Everton-opvolger van Ancelotti gevonden, volgende week meer nieuws'

12 juni om 10:13

Nuno Espirito Santo staat op pole position om de nieuwe manager van Everton te worden. De Portugees, die na het afgelopen seizoen vertrok bij Wolverhampton Wanderers, wordt mogelijk volgende week gepresenteerd bij The Toffees.

Dat meldt Sky Sports. De gesprekken over de precieze duur van het contract en zijn salaris moeten nog plaatsvinden, maar Everton heeft er goede hoop in dat Espirito Santo volgende week aangesteld kan worden als opvolger van Carlo Ancelotti, die vertrok naar Real Madrid.

Espirito Santo was ook in beeld bij Crystal Palace. Hij heeft gesprekken gevoerd met de club uit Londen, maar die liepen op niets uit. Hij ziet er meer in om aan de slag te gaan bij Everton. Farhad Moshiri - de belangrijkste aandeelhouder van Everton - en Brands zouden al een aantal goede gesprekken hebben gevoerd met Espirito Santo.

De Portugese manager maakte de afgelopen vier seizoenen indruk bij Wolves, die hij na het kampioenschap in het Championship indrukwekkend in de Premier League hield. Zijn ploeg eindigde twee keer als zevende en één keer als dertiende.