Boekhoorn over groot Huntelaar-nieuws: 'Dat ik met hem sprak, zijn Story-verhalen'

Boekhoorn over groot Huntelaar-nieuws: 'Dat ik met hem sprak, zijn Story-verhalen'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 09:43do 17-06-2021 om 09:43

NEC-investeerder Marcel Boekhoorn heeft gereageerd op de berichtgeving rondom Klaas-Jan Huntelaar. De 37-jarige spits heeft al twee gesprekken met de Eredivisie-promovendus achter de rug, meldde de Gelderlander woensdag: Boekhoorn trapt echter op de rem.

De Gelderlander pakte woensdag uit met het nieuws: Huntelaar werd door technisch directeur Ted van Leeuwen – die hij nog kent van zijn AGOVV-tijd – al uitgenodigd in De Goffert en heeft ook al met Boekhoorn gesproken, klonk het. Laatstgenoemde ontkent dat echter. "Dat ik met hem een gesprek zou hebben gehad, zijn echt Story-verhalen", aldus de gefortuneerde NEC-fan in gesprek met Omroep Gelderland.

Huntlaar kreeg begin juni te horen dat Bundesliga-degradant Schalke 04 hem niet kon behouden en werd sindsdien aan De Graafschap, sc Heerenveen, FC Twente én NEC gelinkt. Voordat hij terugkeerde bij Schalke, liet de ervaren spits echter al doorschemeren dat hij zou stoppen. "Ik hoop natuurlijk altijd dat hij bij ons komt spelen, maar ik heb begrepen dat hij waarschijnlijk nu echt gaat stoppen met voetballen", aldus Boekhoorn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws