Geen wrok na Ajax-vertrek: 'Ik kan geen enkel lelijk woord zeggen over Ajax'

Geen wrok na Ajax-vertrek: 'Ik kan geen enkel lelijk woord zeggen over Ajax'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 12:30do 17-06-2021 om 12:30

Ajax-keeper Dominik Kotarski (21) wil volgend seizoen vlieguren maken bij NHK Gorica. Deze week kwam zijn huurtransfer naar de Kroatische club rond.

Kotarski maakte afgelopen seizoen minuten in Jong Ajax, maar had na de komst van Remko Pasveer en Jay Gorter geen uitzicht op promotie naar de Amsterdamse hoofdmacht. Hij neemt Ajax niets kwalijk. "Ik kan geen enkel lelijk woord zeggen over de tijd die ik bij Ajax doorbracht", laat hij weten op de website van HNK Gorica.

"Het is een hele grote club en ik kan zeggen dat ik de afgelopen vier jaar ontzettend veel bij Ajax heb geleerd. Ik miste echter de wedstrijden op het hoogste niveau. Daarom kozen we voor Gorica. We denken dat dit een goede oplossing is voor mij en de clubs. Ik kijk met optimisme uit naar de wedstrijden die ik hier ga spelen."

"Ik wil gewoon zo veel mogelijk wedstrijden spelen", vervolgt Kotarski, die nog drie jaar onder contract staat bij Ajax. "Ik wil de club helpen en vechten voor het behalen van Europees voetbal. Ik ben heel blij om hier te zijn. Gorica is een zeer ambitieuze club met mooie plannen voor de toekomst."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws