Anderlecht verrast met komst Hoedt: contract tot de zomer van 2025

Anderlecht verrast met komst Hoedt: contract tot de zomer van 2025

17-06-2021 14:47 Laatste update: 14:58
31

Anderlecht is de nieuwe club van Wesley Hoedt. De Belgen maken donderdag bekend een akkoord te hebben bereikt met Southampton over de Nederlandse verdediger. Hoedt tekent tot 2025.

Hoedt (27) maakte in 2017 de overstap van SS Lazio naar Southampton. De club verhuurde hem aan Celta de Vigo, Royal Antwerp en weer aan Lazio. Nu keert hij terug in de Belgische competitie.

De contacten tussen Hoedt en Anderlecht waren er al langer. "De contacten tussen RSC Anderlecht en mezelf lopen ondertussen al meer dan een jaar. Er was onmiddellijk een klik met Peter en Vincent (Verbeke en Kompany, technisch directeur en trainer, red.)  en het was wachten op het juiste moment", verklaart Hoedt op de clubsite van Anderlecht.

"De keuze voor RSC Anderlecht is voor mij in de eerste plaats een sportieve keuze. Ik wil meehelpen dit project te doen slagen, om opnieuw voor het allerhoogste te gaan. Het is aan mezelf en Lior (Refaelov, red.) om de kleedkamer de nodige maturiteit te bij te brengen. En de vele jonge spelers ten volle helpen ontwikkelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie