Update: Ajax gaat overstag en geeft Antony tóch toestemming voor Olympische Spelen

Update: Ajax gaat overstag en geeft Antony tóch toestemming voor Olympische Spelen

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 18:25do 17-06-2021 om 18:25

Laatste update: donderdag 17 juni 2021 om 19:08do 17-06-2021 om 19:08

Ajax heeft Antony tóch toestemming gegeven om deel te nemen aan de Olympische Spelen, weet De Telegraaf. Trainer Erik ten Hag maakte een maand geleden nog bekend dat de linkspoot van Ajax niet naar Tokio mocht afreizen.

Recent werd al bekend dat Antony alsnog bij de selectie voor de Olympische Spelen zat. Ajax wil de buitenspeler de kans gunnen om met Brazilië naar het toernooi te gaan. Dat is namelijk 'de grote wens' van de aanvaller. Daardoor mist Antony wel een groot deel van de voorbereiding met Ajax én mogelijk de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

De Amsterdammers denken echter genoeg spelers te hebben die de afwezigheid van Antony kunnen opvangen in die periode. Ook zouden Ten Hag en directeur spelerszaken Marc Overmars denken dat ze meer hebben aan een blije Antony, dan aan een teleurgestelde.

Antony had bij Ajax een aanzienlijke bijdrage in het behalen van de landstitel afgelopen seizoen. In competitieverband was hij goed voor negen goals en acht assists. In totaal kwam Antony tot 32 Eredivisie-optredens vorig seizoen.

Update: Ajax heeft via de sociale kanalen laten weten dat Antony inderdaad toestemming heeft gekregen om deel te nemen aan de Olympische Spelen. De Braziliaanse aanvaller wilde dat heel graag en de club wil hem daarin niet tegenwerken. Antony wordt veel succes gewenst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws