Eerste profcontract bij Feyenoord voor jonge keeper (15): 'Met sprongen vooruit'

Eerste profcontract bij Feyenoord voor jonge keeper (15): 'Met sprongen vooruit'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 20:10do 17-06-2021 om 20:10

Matéo Husselin heeft zijn eerste profcontract bij Feyenoord ondertekend. De vijftienjarige doelman, die volgend seizoen in de O17 speelt, ligt tot de zomer van 2024 vast in De Kuip.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft lovende woorden over voor de jonge sluitpost. "Niet alleen is Matéo een groot talent, maar ook iemand waarvan iedereen unaniem zegt dat hij qua arbeidsethos elke dag het beste uit zichzelf haalt", vertelt Arnesen via de clubwebsite. "Dat zien we uiteraard heel erg graag. Hij is natuurlijk nog jong, maar we hebben er alle vertrouwen dat hij de komende jaren al aan de deur gaat kloppen van ons beloftenelftal Feyenoord Onder 21 en op termijn van Feyenoord 1."

Husselin, geboren in Zuid-Frankrijk en op jonge leeftijd verhuisd naar Nederland, is trots dat hij zijn handtekening heeft mogen zetten. "Sinds ik bij Feyenoord Academy speel ga ik met sprongen vooruit. Dit contract zie ik als een mooie beloning voor de progressie die ik heb geboekt. Ik kijk uit naar komend seizoen in Onder 17, waar ik nog meer van mezelf wil laten zien."

Husselin kwam in 2013 in de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde afgelopen seizoen in de O15. Volgend seizoen wacht er een avontuur in de O17.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws