Breaking news

LIVE: Til knikt Feyenoord na heerlijke voorzet van Senesi op gelijke hoogte

Van Ginkel spreekt ambities uit voor nieuw PSV-dienstverband: 'Kijk ik naar uit'

Van Ginkel spreekt ambities uit voor nieuw PSV-dienstverband: 'Kijk ik naar uit'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 16:23vr 18-06-2021 om 16:23

Marco van Ginkel heeft voor zijn vierde ambtstermijn bij PSV meerdere doelen voor zichzelf gesteld. De 28-jarige middenvelder wil naast het behalen sportief succes ook graag spelers helpen bij de Eindhovense club.

"Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat ik me thuis voel bij PSV", vertelt Van Ginkel in gesprek met de PSV-clubkanalen nadat hij voor twee jaar heeft getekend in Eindhoven. "PSV is altijd goed voor mij geweest. De club heeft me geholpen tijdens mijn herstel en het contact tussen mij en PSV was ook in tijden dat ik hier niet speelde altijd hecht."

"Het afgelopen jaar heb ik hier weer mogen ervaren wat het is om profvoetballer te zijn en ik ben ervan overtuigd dat ik een bijdrage kan leveren aan de ambities van PSV", gaat Van Ginkel verder. "Ik kijk er naar uit om te strijden om het kampioenschap, plaatsing voor de groepsfase van de Champions League en wil een voorbeeld zijn voor de talentvolle spelers in onze selectie."

Technisch manager John de Jong is logischerwijs blij met de komst van Van Ginkel. "Wij wilden Marco graag definitief vastleggen en Marco sprak al tijdens het afgelopen seizoen uit bij PSV te willen blijven", onthult hij. "Nadat Chelsea de optie tot verlenging van Marco’s contract niet lichtte, zijn we snel met elkaar om tafel gegaan. Marco is in leiderschap en karakter een voorbeeld voor jong en oud en kan nu hij volledig fit is nog meer zijn stempel drukken op het team dan hij afgelopen seizoen al deed."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws