'PSV doet aan goed werkgeverschap en zet Dumfries-prijs niet veel hoger'

'PSV doet aan goed werkgeverschap en zet Dumfries-prijs niet veel hoger'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 20:31vr 18-06-2021 om 20:31

Laatste update: zaterdag 19 juni 2021 om 08:20za 19-06-2021 om 08:20

De verwachtig is niet dat Denzel Dumfries bijzonder veel meer geld gaat opleveren voor PSV dan vooraf werd verwacht. De rechtsback scoorde al twee keer voor Oranje op het EK en zal deze zomer vertrekken uit Eindhoven.

Die toezegging heeft PSV de verdediger al gedaan en dus is de kans groot dat Dumfries deze zomer het Philips Stadion zal verlaten. Voor het EK werd gerept over een transfersom van twaalf tot vijftien miljoen euro. De verwachting is niet dat PSV nu een veelvoud van dat bedrag zal ontvangen voor Dumfries, al staat de club daar uiteraard wel voor open. Scouts hebben de Oranje-international al eerder aan het werk gezien en weten dus wat hij kan. De kans is echter wel aanwezig dat de rechtsback meer dan vijftien miljoen zal opleveren, maar PSV zal Dumfries niet zomaar een mooi avontuur ontnemen.

De leiding van de club is op de eerste plaats blij voor de rechtsback, net als voor Donyell Malen, dat ze een hoofdrol bij Oranje hebben kunnen grijpen. Er zijn geen contractuele afspraken gemaakt met de speler of zaakwaarnemer Mino Raiola en PSV zal dan ook 'redelijkheid en billijkheid betrachten, ook bij het eisen van een transfersom'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Begaat PSV hiermee een fout?

Ja
69%
Nee
31%
(3233 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws