Breaking news

LIVE: Drita na defensief geblunder aan de kant van Feyenoord op 1-2 voorsprong

Van Hanegem steunt Koeman na Oranje-kritiek: 'Altijd heleboel van die 'slijmerds''

Van Hanegem steunt Koeman na Oranje-kritiek: 'Altijd heleboel van die 'slijmerds''

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 21:43vr 18-06-2021 om 21:43

Willem van Hanegem neemt het op voor Ronald Koeman, die tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk aanwezig was in de Johan Cruijff Arena. De FC Barcelona-trainer gaf eerder aan dat hij het spel van Oranje helemaal niet zo goed vindt, maar dat leverde hem de nodige kritiek op.

Van Hanegem begrijpt daar echter helemaal niets van. De Kromme steunt de voormalig Nederland-bondscoach. "Hij is trainer geweest bij het Nederlands elftal. Als er aan hem iets gevraagd wordt over het Nederlands elftal, zou hij dan niet mogen zeggen dat hij het niet goed vond?", vertelt Van Hanegem in gesprek met ESPN.
"Mensen gaan lopen zaniken. Zo van: hoe kan hij dat nou zeggen?"

Van Hanegem is het met Koeman eens en stelt dat de mensen die achter de tv zitten niet moeten zeuren wanneer Koeman zijn mening geeft. "Hij gaat het niet zeggen omdat hij het leuk vind. Dat is gewoon zijn mening. Als hij zegt: het viel me mee... Dat vind iedereen. Er zijn altijd een heleboel van die 'slijmerds', die achter de televisie zitten en het allemaal geweldig vinden. Dan ga je de verkeerde kant op. Koeman moet gewoon zijn mening geven", zo sluit De Kromme af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws