Opvallende teksten in Italië: Je moet Dumfries vergelijken met de bitcoin

Opvallende teksten in Italië: "Je moet Dumfries vergelijken met de bitcoin"

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 23:51vr 18-06-2021 om 23:51

Denzel Dumfries was in de EK-wedstrijden tegen Oekraïne en Oostenrijk goud waard voor het Nederlands elftal en dat is ook in Italië niet onopgemerkt gebleven. ESPN-verslaggever Leo Driessen pakte La Gazzetta dello Sport erbij en zag daar een mooie uitspraak over de PSV-back.

Dumfries maakte tegen Oekraïne de winnende 3-2 en tegen Oostenrijk versierde hij een penalty, alvorens hij de 2-0 maakte. De PSV-verdediger werd twee keer gekozen tot Man of the Match. Driessen pakte de buitenlandse kranten erbij en bespreekt die aan tafel bij VoetbalPraat van ESPN

"In het buitenland gaf La Gazzetta Dumfries een 7, dat was het hoogste cijfer", vertelt Driessen. "Ze schreven: Dumfries moet je vergelijken met de bitcoin. In het begin vertrouwt niemand het, maar je had er maar beter in kunnen investeren. Een mooie vergelijking."

Ook Frank de Boer en Memphis Depay kregen lovende kritieken van de Italiaanse sportkrant. "Ze vonden dat het de revanche was van De Boer. En zelfs Memphis kreeg een heel hoog cijfer, een 7. Als hij zin heeft, is het genieten", zo sluit Driessen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws