Supportersgroep van NAC reageert op bedreigingen: 'Dat is niet onze boodschap'

Supportersgroep van NAC reageert op bedreigingen: 'Dat is niet onze boodschap'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 15:48za 19-06-2021 om 15:48

Fans van NAC keren zich tegen de raddraaiers die trainer Maurice Steijn bedreigen. Vrijdag werd bekend dat de oefenmeester beveiliging rond zijn huis heeft lopen en dat zijn kinderen tijdelijk ergens anders slapen.

Sommige supporters van de Parel van het Zuiden zijn kwaad over het feit dat Steijn wel aanblijft en technisch directeur Ton Lokhoff, clubicoon van NAC, het veld ruimt. Volgens Leon Deckers, bestuurslid van de Breda Loco's, slaat dit echter te ver door. "Wij keuren het pertinent af als er met geweld gedreigd wordt", zegt hij tegen BN DeStem. "Dat is ook niet de boodschap van ons statement."

De Breda Loco's riepen eerder namelijk om het ontslag van de Haagse trainer en gaven NAC zelfs een ultimatum. Zaterdagavond om 23.59 uur moest Steijn ontslagen zijn. "Wij schrijven ins ons bericht over gepaste acties, maar dreigen met geweld is volgens ons een ongepaste actie. Daar staan wij niet achter en dat staat ver van onze normen en waarden. Wie denkt dat met geweld de zaak geholpen is, slaat de plank mis."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws