'Huis van Steijn wordt bewaakt na aankondiging van deel van NAC Breda-fans'

'Huis van Steijn wordt bewaakt na aankondiging van deel van NAC Breda-fans'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 21:11vr 18-06-2021 om 21:11

Na advies van het Openbaar Ministerie wordt het huis van NAC Breda-trainer Maurice Steijn sinds korte tijd bewaakt. Een groep supporters van NAC zou de oefenmeester willen bezoeken, mocht hij besluiten ook volgend seizoen als trainer door te gaan in het Rat Verlegh Stadion.

De fans van NAC dreigden met 'acties', mocht Steijn voor zaterdag 19 juni 23.59 uur niet zijn opgestapt als trainer van de club. Verschillende bronnen melden aan Omroep Brabant dat het huis van Steijn inmiddels bewaakt wordt. De kinderen van de NAC-trainer slapen ook een tijdje niet thuis.

Steijn zat bij NAC in een machtsstrijd verwikkeld met technisch directeur Ton Lokhoff. Die besloot afgelopen woensdag zijn biezen te pakken, tot teleurstelling van de groep NAC-fans. De twee konden niet met elkaar door één deur. De supporters nemen het Steijn kwalijk dat clubicoon Lokhoff is opgestapt.

De supporters dreigen met 'gepaste acties', mocht Steijn voor zaterdag 23.59 uur niet zijn opgestapt. Of er sprake is van rechtstreekse bedreigingen aan het adres van de trainer is niet duidelijk. Steijn was niet bereikbaar voor een reactie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat moet Steijn doen?

Bij NAC blijven
23%
Opstappen
77%
(1483 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws