Lokhoff na 'ruzie' met Steijn na amper drie maanden al weer weg bij NAC Breda

Lokhoff na 'ruzie' met Steijn na amper drie maanden al weer weg bij NAC Breda

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 20:24wo 16-06-2021 om 20:24

Laatste update: woensdag 16 juni 2021 om 20:37wo 16-06-2021 om 20:37

Technisch directeur Ton Lokhoff van NAC Breda is per direct opgestapt bij de club. De pas aangestelde Lokhoff zat allesbehalve op één lijn met trainer Maurice Steijn en heeft besloten de handdoek in de ring te gooien.

Clubicoon Lokhoff begon op 1 april van dit jaar aan zijn nieuwe klus als technisch directeur bij de club. Zijn dienstverband heeft echter niet lang geduurd. NAC maakt woensdagavond bekend dat Lokhoff per direct vertrekt uit Breda. Lokhoff is niet de eerste die dinsdag opstapt bij NAC. Commissaris Mark Haarman, die verantwoordelijk is voor de technische zaken van de club, liet eerder op dinsdag weten per direct te vertrekken.

Op de clubsite komt NAC met een verklaring. 'Ton heeft aan de directie van NAC te kennen gegeven zijn contract niet uit te willen dienen. Hij nam dit besluit omdat hij geen mogelijkheden ziet voor een vruchtbare samenwerking tussen zichzelf en de technische staf.' Lokhoff had het intern aan de stok met hoofdtrainer Steijn, die in tegenstelling tot Lokhoff wél aanblijft in Breda.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws