FC Barcelona kondigt transfers aan: We zullen nog drie à vier spelers halen

FC Barcelona kondigt transfers aan: "We zullen nog drie à vier spelers halen"

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 14:30zo 20-06-2021 om 14:30

Laatste update: zondag 20 juni 2021 om 16:52zo 20-06-2021 om 16:52

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta kondigt nog een aantal inkomende transfers aan. Hij wil dat Barcelona aankomend seizoen weer mee gaat doen om de prijzen. De club staat er echter slechter voor dan hij dacht.

Memphis Depay is zeker niet de laatste speler die Barcelona aan heeft getrokken. "Helaas hebben we ook naast een speler gegrepen", doelt Laporta in een interview met La Vanguardia op Georginio Wijnaldum, die naar Paris Saint-Germain gaat. "We zullen nog drie à vier spelers halen."

Daarin zal Barcelona creatief moeten zijn. Veel geld heeft de club niet. "De club staat er slechter voor dan ik had verwacht, en ik had al voorspeld dat het lastig zou worden. Er zijn veel contracten die zwaar drukken op de begroting van de club. Nu hebben het bestuur en ik de leiding. We moeten veranderen, moderniseren. Er zijn dingen gebeurd en er gaan nog dingen gebeuren in het belang van Barcelona."

"Bestaande contracten kunnen veranderd of aangepast worden en er zullen drastische veranderingen plaatsvinden die we liever niet nemen", zegt Laporta. "Daarbij sluiten we helemaal niets uit. Tussen de salarissen en de vaste afschrijvingen hebben we een schuld van 650 miljoen euro, een bedrag dat groter is dan het inkomen van de club. De salarissen in de huidige markt zijn niet meer passend."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws