Robben duikt op in jeugdteam FC Groningen: Ineens stond hij in de opstelling

Robben duikt op in jeugdteam FC Groningen: "Ineens stond hij in de opstelling"

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 20:30zo 20-06-2021 om 20:30

Arjen Robben lijkt zich op te warmen voor nog een seizoen als speler van FC Groningen. Opeens stond de 96-voudig international zaterdag in de opstelling van de O18-ploeg tegen FC Utrecht (1-4).

Het optreden van Robben was een geheim: vooraf waren er - op verzoek van de 37-jarige aanvaller zelf - geen mededelingen over gedaan. Hij stond aan de aftrap, speelde een half uur mee en verdween vervolgens weer. "Ineens stond hij in de opstelling", bevestigt verdediger Thijmen Blokzijl aan RTV Noord.

"Het was natuurlijk supermooi dat je op het veld staat met zo'n wereldster. Toen we na de warming-up van het veld liepen, hoorde ik dat de spelers van Utrecht het ook wel mooi vonden. Toen Arjen gewisseld werd is hij naar binnen gegaan. Ik heb hem na de wedstrijd niet meer gezien."

Ook aanvoerder Jorg Schreuders is vereerd. "Arjen deed z'n eigen voorbereiding. Hij bemoeide zich nergens mee." Robben maakte volgens hem een fitte indruk. "Hoe hij daar zelf over dacht weet ik niet. Nadat hij gewisseld was, ging hij redelijk snel naar binnen om uit te fietsen. Na de wedstrijd heb ik hem niet meer gesproken."

Het lijkt erop dat Robben zijn conditie op peil wil houden met oog op volgend seizoen. Na de laatste wedstrijd van het seizoen wilde hij nog geen toezeggingen doen over het vervolg van zijn carrière. FC Groningen wil hem maar wat graag nog een jaar binden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws