'Toen Koeman naar FC Barcelona ging, zeiden we: het zou leuk zijn'

'Toen Koeman naar FC Barcelona ging, zeiden we: het zou leuk zijn'

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 22:00zo 20-06-2021 om 22:00

Rai Vloet is blij voor Memphis Depay, die eindelijk bekend mag maken dat hij vanaf volgend seizoen speler is van FC Barcelona. Vloet heeft de transferperikelen vanaf de zijlijn gevolgd, de twee zijn goede vrienden van elkaar.

Barcelona kondigde zaterdag de komst van Memphis aan. Vloet is blij voor hem. "We hebben het er gisteren met alle onze vrienden over gehad, we zitten in één chat", zegt Vloet bij Studio Europa. "Vieren kan nog niet, dat komt misschien na het EK nog. Ik ben enorm trots dat hij de stap naar zo'n club maakt. Daar droom je als jongen van. Je werkt er al langer naartoe, het kwam niet echt uit de lucht vallen."

"Toen Koeman vertrok bij het Nederlands elftal en naar Barcelona ging, zeiden we onderling al: het zou leuk zijn. Nu is het dan werkelijkheid geworden, heel mooi. Of hij opgelucht is? Ik denk het wel", zegt Vloet. "Hij is niet iemand die dat erg laat merken, maar ook hij is mens. Hij zit midden in een EK, dus het is goed dat duidelijk is waar zijn toekomst ligt." De vriendschap van Vloet en Memphis is begonnen bij PSV. "Ik kwam later bij het eerste elftal en toen werd ik heel goed met hem. Toen zijn we samengekomen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws