Van Hanegem ziet mismatch bij de NOS: 'Nodig ze dan niet uit'

Van Hanegem ziet mismatch bij de NOS: 'Nodig ze dan niet uit'

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 22:20zo 20-06-2021 om 22:20

Willem van Hanegem keek zaterdag met stijgende verbazing naar het NOS-programma Studio Europa. De redactie had naast Alfred Schreuder en Rafael van der Vaart ook YouTuber Kalvijn uitgenodigd. Dat bleek een mismatch.

Kalvijn voetbalt zelf ook, maar bleek niet op de hoogte te zijn van de actualiteit en zorgde hier en daar voor verbazing bij Van der Vaart. Zo vroeg hij aan Schreuder of Pedri een basisplaats had bij Barcelona en ook vroeg hij Van der Vaart wat hij beste in kun vullen in zijn EK-poule bij Spanje - Polen. De reacties op social media logen er niet bepaald om. Van Hanegem snapt er ook weinig van.

In zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad uit Van Hanegem zijn onbegrijp over de manier waarop de NOS het programma invult. 'Die hebben een soort missie met hun analytici. Voor ieder wat wils of zo. Er zat daar zaterdagavond iemand die nogal wat volgers op YouTube heeft, begreep ik. Kalvijn.'

'Die vroeg aan Alfred Schreuder of Pedri bij Barcelona een basisplaats heeft. Van mij mag iedereen aanschuiven, maar als ze geen idee hebben waar het over gaat, nodig ze dan niet uit. Over eventuele wisselingen bij Oranje werd hem gelukkig niets gevraagd', aldus De Kromme.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws