'PSV en Rosario wachten nog op concrete biedingen, ook Luckassen vraagteken'

'PSV en Rosario wachten nog op concrete biedingen, ook Luckassen vraagteken'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 07:58ma 21-06-2021 om 07:58

De toekomst van Pablo Rosario bij PSV is onduidelijk. Volgens het Eindhovens Dagblad is een zomers vertrek uit Eindhoven niet uitgesloten voor de 24-jarige middenvelder, voor wie nog geen concrete biedingen zijn binnengekomen.

PSV begint komende vrijdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook Rosario is van de partij, maar het is de vraag of hij nog lang in het Philips Stadion voetbalt. Het perspectief van de middenvelder lijkt na de komst van Marco van Ginkel en Davy Pröpper te vertroebelen. Zijn zaakwaarnemer laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat zich nog geen clubs met een concreet aanbod hebben gemeld.

Derrick Luckassen sluit deze week ook aan bij PSV. Het is geen geheim dat zowel speler als club geen heil ziet in een nieuwe samenwerking, maar de voormalige huurling van Anderlecht en Kasimpasa kan voorlopig wel meetrainen. Ook voor Luckassen is op dit moment geen concrete belangstelling. PSV versterkte zich deze zomer al met Joël Drommel, André Ramalho, Philipp Mwene en Van Ginkel en op korte termijn volgt ook Pröpper.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws