'Beweging rond Davy én Robin Pröpper: uitgerekend FC Twente geïnteresseerd'

'Beweging rond Davy én Robin Pröpper: uitgerekend FC Twente geïnteresseerd'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 14:36ma 21-06-2021 om 14:36

Robin Pröpper zou zomaar eens een opvallende transfer kunnen maken, meldt TC/Tubantia. De 27-jarige centrale verdediger heeft vijf seizoenen bij Heracles achter de rug en droeg vorig seizoen de aanvoerdersband, maar staat in de belangstelling van streekrivaal FC Twente.

Heracles wilde het aflopende contract van Pröpper graag verlengen en koestert volgens TC/Tubantia nog steeds de stille hoop dat de Arnhemmer alsnog bijtekent. Pröpper zelf heeft echter al meerdere malen laten doorschemeren dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Die zou in het naburige Enschede kunnen liggen. FC Twente verlengde onlangs het contract van Julio Pleguezuelo en huurt Kik Pierie nog een jaar van Ajax, maar is op zoek naar nóg een centrale verdediger. Technisch directeur Jan Streuer wil het nieuws overigens bevestigen noch ontkennen. "Ik ga nu niets zeggen, dat doe ik met geen enkele speler. We melden alleen wat als het rond is, dan heeft het zin", laat hij weten tegenover de Twentse krant. Het kamp-Pröpper onthoudt zich van commentaar.

Pröpper maakte bij De Graafschap zijn eerste meters als prof en kwam sinds 2016 tot 103 officiële wedstrijden namens Heracles. Als hij in de Eredivisie blijft, kan hij komend seizoen tegen zijn broer spelen: Davy Pröpper staat op het punt om na vier jaar terug te keren bij PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws