FC Twente verlengt aflopend contract: Julio is op de weg terug

FC Twente verlengt aflopend contract: "Julio is op de weg terug"

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 14:21vr 18-06-2021 om 14:21

Julio Pleguezuelo gaat een derde seizoen bij FC Twente tegemoet. De Spaanse verdediger is nog herstellende van een zware knieblessure die hij begin februari opliep, maar heeft zijn aflopende contract bij de Tukkers verlengd.

'Het verhaal gaat verder...', laat FC Twente via zijn sociale kanalen weten. Pleguezuelo heeft voor één jaar bijgetekend, met een optie voor nog één jaar. "Ik voel me thuis bij FC Twente en ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft. Ik werk hard om na mijn knieblessure terug te komen en kijk er naar uit om weer met de ploeg op het veld te staan", laat de 24-jarige verdediger uit Mallorca weten aan de clubsite.

Voordat hij zijn blessure opliep, was Pleguezuelo een vaste waarde als centrale verdediger. "Julio is op de weg terug en we wilden hem graag voor FC Twente behouden", laat technisch directeur Jan Streuer weten. "Hij is een speler met een goede mentaliteit en zeer betrokken bij de club. We hebben er vertrouwen in dat hij na zijn blessure sterk terugkeert om van waarde te zijn voor de ploeg."

FC Twente is ook bezig met langer binnenboord houden van huurlingen Vaclav Cerny (FC Utrecht), Luka Ilic (Manchester CIty) en Tyronne Ebuehi (Benfica). Doelman Lars Unnerstall (PSV) en buitenspeler Virgil Misidjan (PEC Zwolle) zijn al vastgelegd voor komend seizoen. Ook de Costa Ricaan Manfred Ugalde is dichtbij een transfer naar Enschede.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws