Breuk tussen Feyenoord en grootverdiener Jörgensen onherstelbaar: '1-0 voor Slot'

Breuk tussen Feyenoord en grootverdiener Jörgensen onherstelbaar: '1-0 voor Slot'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 11:28di 22-06-2021 om 11:28

Hans Kraay jr. ergert zich groen en geel aan Nicolai Jörgensen. De Deense spits wil weg bij Feyenoord en is door trainer Arne Slot uit de selectie gezet.

Het is een duidelijk signaal van Slot, ziet Kraay. "En ik vind het ook een heel duidelijk signaal van Jörgensen: hij kan toch gewoon zijn mond houden, zich melden op de eerste training en zichzelf het schompes werken? Hij heeft gewoon een contract...", reageert de analist bij ESPN. "De meeste Feyenoord-supporters zullen er geen slapeloze nachten van hebben."

"Deze jongen is megagoed gehonoreerd het afgelopen jaar", wijst Kraay op het salaris van grootverdiener Jörgensen, die naar verluidt één miljoen euro per jaar opstrijkt. "Maar hij heeft helemaal, helemaal, helemaal niks laten zien. Er zit gewoon geen enkele drive en beweging in. Het is zó makkelijk om als centrale verdediger tegen hem te spelen."

Feyenoord is beter af zonder Jörgensen, vindt Kraay. "Alleen het feit dat je hem transfervrij laat gaan, levert je al een miljoen op. En voor een miljoen kun je misschien een hele goede transfervrije speler halen. Daar word je beter van."

"Of ze nu al een andere spits moeten halen? Ik zou toch maar even wachten tot Jörgensen weg is, want ik heb niet de indruk dat er vrachtwagens voor de deur staan om hem in te laden. Het is tijd om te gaan en het is heel goed dat de nieuwe trainer zo ingrijpt. 1-0 voor Arne Slot."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws