Breaking news

VI: Feyenoord wil Veerman, financiers van buitenaf moeten transfer mogelijk maken

Feyenoord legt zestienjarige zoon van oud-speler vast: 'Heel bijzonder'

Feyenoord legt zestienjarige zoon van oud-speler vast: 'Heel bijzonder'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 15:55di 22-06-2021 om 15:55

De zestienjarige Jaden Slory, de zoon van voormalig Feyenoord-speler Andwélé Slory, heeft zijn eerste profcontract getekend bij Feyenoord. De jonge vleugelaanvaller ligt nu tot medio 2024 vast in Rotterdam en zal volgend seizoen in Feyenoord Onder 18 te bewonderen zijn.

Via de clubkanalen maakt Feyenoord melding van het nieuwtje. Slory junior is uiteraard blij. "Het is natuurlijk heel bijzonder om in hetzelfde shirt te mogen spelen als mijn vader. Maar ik ben hier om mijn eigen boek te schrijven", vertelt de jeugdinternational. "Dat begint volgend jaar bij Feyenoord Onder 18, maar het uiteindelijke doel is natuurlijk om te schitteren in De Kuip. Dat is waar ik mijn vizier op richt."

Technisch directeur Frank Arnesen ziet het talent bij Slory. "Het is nu aan Jaden om te laten zien hoe graag hij wil slagen als profvoetballer. Het begint bij het hebben van talent en dat heeft Jaden vanzelfsprekend in overvloed. Maar de voetballers die echt doorbreken doen dat dankzij hun tomeloze inzet. Elke dag het beste uit jezelf halen: dat is het devies."

Slory junior is net als zijn vader een rechtsbuiten, die ook op de linkerflank uit de voeten kan. Slory senior speelde tussen 2007 en 2010 in het shirt van Feyenoord. Zijn zoon voetbalt sinds 2013 in de jeugdopleiding van de stadionclub.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws