Vitesse bereikt akkoord met Club Brugge: 'Wilden graag langer door'

Vitesse bereikt akkoord met Club Brugge: 'Wilden graag langer door'

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 13:04wo 23-06-2021 om 13:04

Laatste update: woensdag 23 juni 2021 om 13:16wo 23-06-2021 om 13:16

Vitesse kan ook komend seizoen beschikken over Loïs Openda. Club Brugge heeft woensdag toestemming gegeven om een nieuwe huurdeal af te ronden, zo maakt de Arnhemse club bekend.

De 21-jarige aanvaller was zelf ook enthousiast om nog een jaar voor Vitesse uit te komen. "Ik kijk er naar uit om nog een seizoen voor Vitesse te spelen. Mijn eerste jaar, waarin we Europees voetbal behaalden, is heel goed bevallen. Dan is het extra mooi om ook met Vitesse uit te komen in de Conference League. Daarnaast willen we natuurlijk weer een goed seizoen in de competitie draaien", zegt Openda op de clubsite.

"Loïs heeft zich in zijn eerste jaar niet alleen prima ontwikkeld, maar is ook belangrijk geweest voor de ploeg", reageert technisch directeur Johannes Spors. "Zowel Loïs als Vitesse wilden graag nog een jaar langer met elkaar door. Een mooie basis voor een tweede seizoen waarin hij zich weer mag laten zien. Ook dank aan Club Brugge voor het mogelijk maken van de huurperiode na prettige onderhandelingen."

Bij Vitesse speelde Openda vorig seizoen 33 competitiewedstrijden. Daarin was hij goed voor tien doelpunten en vier assists. Bij Club Brugge heeft Openda nog een contract tot medio 2023. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws