Szczesny betrapt met sigaret, bondscoach boos op paparazzi: 'Vele malen erger'

Szczesny betrapt met sigaret, bondscoach boos op paparazzi: 'Vele malen erger'

23-06-2021 15:06
54

Wojciech Szczesny houdt in de aanloop naar de cruciale EK-wedstrijd tegen Zweden de gemoederen bezig in Polen en Zweden. De doelman van Juventus werd gefotografeerd met een sigaret tussen zijn lippen, maar bondscoach Paulo Sousa neemt hem niets kwalijk.

De foto van Szczesny verscheen deze week in een artikel van tabloid The Sun. Vlak voor het vertrek van het Poolse team naar Sevilla voor de tweede groepswedstrijd tegen Spanje (1-1) rookte de doelman een sigaret. De publicatie leidde tot vragen op de persconferentie: een Zweedse journalist vroeg aan Sousa of zijn spelers mogen roken.

"Ik vind het veel erger dat paparazzi spelers op zulke dingen proberen te betrappen", reageert Sousa, die zijn woede niet richt op Szczesny. "Het is slecht voor jeugdige voetballers om zulke foto's te zien. We hebben de verantwoordelijkheid om onze kinderen op te voeden. Het gedrag van de paparazzi is vele malen erger dan het feit dat iemand een sigaret opsteekt."

Szczesny staat woensdagavond (18.00 uur) gewoon in de basis tijdens Zweden - Polen. Zweden gaat in Groep E aan de leiding met vier punten, gevolgd door Slowakije (drie), Spanje (twee) en Polen (één).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie