'Manchester United hoopt nu wel beet te hebben en verhoogt bod naar 85 miljoen'

'Manchester United hoopt nu wel beet te hebben en verhoogt bod naar 85 miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 07:43do 24-06-2021 om 07:43

Laatste update: donderdag 24 juni 2021 om 08:44do 24-06-2021 om 08:44

Manchester United is dicht bij de komst van Jadon Sancho, klinkt het nu ook vanuit Engeland. De club is bereid om het bod te verhogen en wil Borussia Dortmund verleiden tot een verkoop van de aanvaller.

Dat meldt The Guardian. Man United en Dortmund zijn al ruim een jaar met elkaar bezig, nu nadert een climax. Het volgende bod van de Engelse club zal 85 miljoen euro bedragen. Man United hoopt dat dat genoeg is om de ster van Dortmund naar Old Trafford te halen.

Een persoonlijk akkoord is het probleem nooit geweest. Voor Sancho ligt een megacontract voor vijf jaar ter waarde van ruim 400.000 euro per week klaar. Dat club en speler er al uit zijn, is ergens nadelig voor Dortmund, dat niet weer wanhopig aan zijn sterspeler vast wil houden. Dat gebeurde vorig jaar zomer namelijk wel, toen Man United en Dortmund dicht bij een deal waren, maar er niet uitkwamen omdat de Duitse club niet akkoord ging.

Man United is bereid om het bod nog een keer te verhogen. Er wordt ook nog gesproken over de bonusstructuur, waardoor Dortmund meer geld aan de deal over hoopt te houden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws