Wijziging in technische staf PSV: assistent van Schmidt vertrekt uit Eindhoven

Wijziging in technische staf PSV: assistent van Schmidt vertrekt uit Eindhoven

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 17:56do 24-06-2021 om 17:56

De technische staf van PSV zal er komend seizoen iets anders uitzien. Jens Wissing treedt toe tot het team van Roger Schmidt, terwijl Lars Kornetka vertrekt. De Eindhovenaren maken ook bekend dat videoanalist Alex Abresch naar het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel vertrekt.

Dat maakt PSV donderdagmiddag bekend. De Eindhovenaren pikken Wissing op bij Borussia Mönchengladbach, waar hij assistent-trainer van het tweede elftal was. De voormalige linksback volgt Kornetka dus op, die wegens privéomstandigheden vertrekt bij de nummer twee van de Eredivisie.

Binnen PSV vinden er ook wat andere functiewijzigingen plaats. Videoanalist Alex Abresch, die met Mark van Bommel naar VfL Wolfsburg trekt, en fysiotherapeut Elseline Lafeber gaan PSV verlaten. Ook gaat Jan Vennegoor of Hesselink zoals aangekondigd aan de slag als manager voetbalzaken bij PSV. De oud-aanvaller zal technisch manager John de Jong assisteren bij 'het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden op het gebied van speler- en voetbalzaken'.

PSV begint vrijdag aan de eerste training van het nieuwe seizoen. Over een kleine maand spelen de Eindhovenaren namelijk in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. PSV mag het Philips Stadion voor die wedstrijd volledig vullen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws