Stengs laat AZ-fans in twijfel: 'Het zou zomaar kunnen, ik sluit niks uit'

Stengs laat AZ-fans in twijfel: 'Het zou zomaar kunnen, ik sluit niks uit'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 20:10do 24-06-2021 om 20:10

Calvin Stengs sluit niet uit dat hij voor het nieuwe seizoen begint nog vertrekt bij AZ. De aanvaller weet zelf nog niet wat het beste zal zijn voor zijn toekomst, maar geeft wél aan zich volledig op AZ te focussen.

De Alkmaarders zijn inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook Stengs was van de parij. Hij durft nog niets te zeggen over zijn toekomst. "Ik heb niet het idee dat ik perse moet vertrekken, maar misschien zou het voor mijn ontwikkeling wel goed zijn", vertelt hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Het zou zomaar kunnen, ik sluit niks uit."

"Of er iets speelt? Nee. Maar als dat wel zo was, zou ik het ook niet zeggen, haha", vervolgt de technicus. "Ik richt me nu in ieder geval volledig op AZ: zolang ik hier ben, zal mijn focus volledig op deze club gericht zijn. Daar hoeft echt niemand over te twijfelen."

Naast Stengs staan er ook achter de namen van Teun Koopmeiners en Owen Wijndal nog vraagtekens. Beide spelers zijn met Oranje actief op het EK en worden in verband gebracht met een transfer. Zo zou Atalanta Bergamo achter de diensten van Koopmeiners aanzitten. 

"Je weet dat het kan gebeuren dat deze groep uit elkaar gaat en het zou zomaar eens deze zomer kunnen gebeuren", geeft Stengs aan. "Dat is alleen maar mooi voor de jongens die een stap kunnen maken en ik denk ook wel voor de club zelf. Het zijn toch spelers die vanuit de opleiding in het eerste elftal komen, zich door ontwikkelen en dan verkocht kunnen worden. Zo wordt het toch een beetje uitbetaald."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws