Donyell Malen is de Eredivisie wel redelijk ontgroeid denk ik

"Donyell Malen is de Eredivisie wel redelijk ontgroeid denk ik"

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 23:46do 24-06-2021 om 23:46

Laatste update: vrijdag 25 juni 2021 om 00:05vr 25-06-2021 om 00:05

Arnaut Danjuma denkt dat Donyell Malen er goed aan doet om te vertrekken uit de Eredivisie. De aanvaller van Bournemouth denkt dat de PSV-spits 'er klaar voor is'.

Bij VI Live vertelt Danjuma over Malen, die sterk wordt gelinkt aan een vertrek bij PSV. "Donyell is de Eredivisie wel redelijk ontgroeid denk ik", stelt Danjuma. "Het is alleen buitenland wel erg anders, dat onderschatten veel spelers. Ik denk alleen dat Malen er wel klaar voor is om de stap te maken."

Danjuma laat ook weten dat hij gecharmeerd is van de kwaliteiten van de twaalfvoudig international. "Ik ben wel redelijk fan van hem. Ik ben sowieso een voorstander van een dynamische spits. Malen is dat heel erg. Dat zag je ook in de wedstrijd van Oranje tegen Noord-Macedonië. De middenvelders van het Nederlands elftal goed steekballen op hem geven. Ik denk zeker dat hij van waarde kan zijn voor Oranje."

Malen kwam in alle EK-duels van Oranje tot nu toe in actie: twee keer als invaller en één keer als basisspeler. De 22-jarige aanvaller gaf twee assists op het eindtoernooi. Trefzeker was hij nog niet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws