De Cler stelt Feyenoord-aankoop voor: 'Heeft niet zoveel kracht als Dumfries'

De Cler stelt Feyenoord-aankoop voor: 'Heeft niet zoveel kracht als Dumfries'

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2021 om 10:49vr 25-06-2021 om 10:49

Feyenoord-scout Tim de Cler ziet 'heel veel potentie' in aanwinst Marcus Holmgren Pedersen. Deze week werd bekend dat de Noorse rechtsback volgend seizoen in Rotterdam speelt.

Bij VI Live vertelt De Cler over Pedersen. "Het is een jonge speler met veel potentie. Hij is aanvallend ingesteld, dus ik denk dat hij wel in de visie van Arne Slot past", vertelt de oud-verdediger. "Hij heeft bij Molde wat ervaring opgedaan op hoger niveau. Ik denk dat hij wel een directe versterking is."

"Het wordt wel een goede speler", gaat een lovende De Cler verder. "Hij is iemand met veel loopvermogen, hij is goed aan de bal en kan negentig minuten lang opkomen langs de lijn. Hij heeft alleen niet zoveel kracht als Dumfries. Het is gewoon een moderne rechtsback."

Dinsdag maakte Feyenoord de transfer wereldkundig. Het is niet bekend wat de stadionclub aan Molde FK betaalt voor de twintigjarige back. Donderdag speelde Pedersen waarschijnlijk zijn laatste duel in dienst van de Noorse topclub. Er werd toen met 0-2 gewonnen van FK Bodø/Glimt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws