Morata onthult vreselijke bedreigingen na missers op EK namens Spanje

Morata onthult vreselijke bedreigingen na missers op EK namens Spanje

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2021 om 15:36vr 25-06-2021 om 15:36

Alvaro Morata onthult dat hij bedreigingen ontvangt van boze Spaanse fans. De 28-jarige spits speelt tot dusver een ongelukkig EK en geeft een inkijkje in wat hij daardoor te verduren krijgt.

Voor het eindtoernooi was er al kritiek op Morata en dat werd er niet beter op na het doelpuntloze gelijkspel tegen Zweden, waarin hij enkele grote kansen miste. Tegen Polen (1-1) scoorde Morata wel, maar was hij desondanks de kop van jut. Ook tegen Slowakije (5-0) was hij weer ongelukkig met onder meer een gemiste penalty.

De spits, die komend seizoen opnieuw door Atlético Madrid wordt verhuurd aan Juventus, is geraakt door alle kritiek. "Misschien heb ik mijn werk niet gedaan zoals ik had moeten doen. Ik begrijp dat ik kritiek krijg als ik niet scoor, maar ik zou willen dat mensen zich bedenken hoe het is als je bedreigingen ontvangt. Dat ze je vertellen dat ze hopen dat je kinderen sterven…", zegt hij in gesprek met Cadena COPE.

"Na de wedstrijd tegen Polen heb ik negen uur wakker gelegen. Wat me raakt, is dat mijn vrouw nu veel heeft moeten doorstaan", gaat Morata verder. "Mijn kinderen gingen naar de wedstrijd in Sevilla met de naam van hun vader op hun shirt en kregen dingen te horen. Ik begrijp het als er kritiek is als ik mijn rol niet goed vervul, maar er zijn grenzen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws