Verheydt zet ADO in de wachtkamer: 'Financiële plaatje gaat ook meewegen'

Verheydt zet ADO in de wachtkamer: 'Financiële plaatje gaat ook meewegen'

Gepubliceerd: vrijdag 25 juni 2021 om 13:57vr 25-06-2021 om 13:57

Thomas Verheydt ziet voorlopig af van een overstap naar ADO Den Haag. De 29-jarige spits heeft de onderhandelingen met de Eredivisie-degradant tijdelijk stopgezet, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Verheydt sluit de deur nog niet definitief voor ADO, maar hij bekijkt zijn opties in het buitenland. Hij wees al twee aanbiedingen uit Roemenië af. "Ik ben op een leeftijd gekomen dat ook het financiële plaatje mee gaat wegen. Met mijn gezinnetje heb ik ook de ambities om naar het buitenland te gaan", zegt de geboren Hagenaar in het AD.

Verheydt benadrukt dat een overstap naar ADO nog niet is uitgesloten. "Ik hoop dat het straks wat rustiger bij de club is en dat er nieuwe investeerders zijn. Er lopen nog wel wat andere dingen, maar ik neem de tijd. Het is niet zo dat ik koste wat kost bij ADO wil spelen. Ik zat al op mijn vierde in het Zuiderpark, dus natuurlijk lijkt het me prachtig om bij ADO te spelen. Maar het is nu allemaal heel hectisch, daarom wacht ik liever even."

Het afgelopen seizoen scoorde Verheydt twintig keer voor Almere City FC, waarmee hij op de vierde plaats eindigde in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder speelde de sterke spits voor Jodan Boys, IJsselmeervogels, MVV, het Engelse Crawley Town en Go Ahead Eagles.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws