Telstar slaat vijf (!) vliegen in één klap: Koeman jr. en zwager De Ligt tekenen

Telstar slaat vijf (!) vliegen in één klap: Koeman jr. en zwager De Ligt tekenen

25-06-2021 17:04 Laatste update: 17:07
29

Telstar heeft vrijdagmiddag een grote slag geslagen op de transfermarkt. De nummer dertien van het vorige Keuken Kampioen Divisie-seizoen heeft in één klap liefst vijf versterkingen gepresenteerd.

Telstar heeft zich in alle linies versterkt. Doelman Ronald Koeman junior komt over van TOP Oss. De zoon van de gelijknamige FC Barcelona-trainer was tijdens het gehele vorige seizoen reservekeeper en maakt transfervrij de overstap. Hij krijgt in Velsen-Zuid gezelschap van verdediger Jip Molenaar, die overkomt van FC Volendam. De zoon van Keje Molenaar, tevens zwager van Matthijs de Ligt, keerde na een uitstapje bij Eintracht Frankfurt terug in Volendam en speelde vorig seizoen vier Keuken Kampioen Divisie-minuten.

Van Almere City komen linksback Delvechio Blackson en middenvelder Anwar Bensabouh over. Blackson kan transfervrij de overstap maken, maar Bensabouh heeft nog een doorlopend contract in Almere. De 'laatste formaliteiten' moeten nog afgehandeld worden, laat Telstar dan ook weten. Rein Smit tenslotte komt de aanval versterken. De twintigjarige spits komt over van sc Heerenveen, waar hij vorig seizoen vijf keer als invaller zijn opwachting maakte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie