Linssen onder de indruk: 'Hij is geen jongetje meer, hij is een echte vent'

Linssen onder de indruk: 'Hij is geen jongetje meer, hij is een echte vent'

Gepubliceerd: zaterdag 26 juni 2021 om 15:25za 26-06-2021 om 15:25

Bryan Linssen is onder de indruk geraakt van de nieuwe aanwinsten van Feyenoord. Guus Til en Francesco Antonucci spelen volgend seizoen in het shirt van Feyenoord en Ramon Hendriks komt terug van een verhuurperiode bij NAC Breda.

"Ze passen zich makkelijk aan. Je hebt vandaag kunnen zien dat ze wel kwaliteiten hebben", doelt Linssen op Til en Antonucci in een interview met het clubkanaal na de wedstrijd tegen KAA Gent. Ook over Hendriks is hij te spreken. "Ik heb niet met hem samengespeeld, maar ik heb beelden van vorig jaar gezien. In de voorbereiding heb ik een paar keer met hem getraind. Hij is geen jongetje meer, hij is een echte vent. Hij kleunde er overal in. Voor hem was die stap naar NAC goed, hij is sterker geworden."

De wedstrijd tegen Gent was de eerste van de nieuwe trainer Arne Slot. Linssen merkt dat de trainer er een andere tactiek in probeert te slijpen. "We willen wat hoger drukzetten dit jaar. Dat kan je vaak niet de hele wedstrijd volhouden, dan moet je de goede momenten kiezen. Als ik mijn werk voorin goed doe, kunnen we achterin de bal wat makkelijker opvangen", zo sluit Linssen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws