'Erwin Koeman springt bij na afhaken Villarreal en ontvangt Barça en broer Ronald'

'Erwin Koeman springt bij na afhaken Villarreal en ontvangt Barça en broer Ronald'

26-06-2021 16:25
5

De gebroeders Koeman zullen in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen tegenover elkaar staan. Het FC Barcelona van Ronald gaat het opnemen tegen het Israëlische Beitar Jeruzalem, waar broer Erwin sinds kort hoofdtrainer is.

Barcelona zou op 4 augustus eigenlijk oefenen tegen Europa League-winnaar Villarreal, maar volgens Mundo Deportivo is het schema aangepast: het Beitar Jeruzalem van Erwin Koeman zal nu de nieuwe sparringpartner zijn. Deze wedstrijd zal op Israëlische bodem gespeeld worden.

Ronald Koeman begint op 12 juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dan zijn de finales van het EK en de Copa América net achter de rug, terwijl het nieuwe Primera División-seizoen één maand later alweer begint. Barcelona wil ook nog tegen Bundesliga-club VfB Stuttgart en tegen Juventus spelen, in het kader van de jaarlijkse Troféu Joan Gamper. Bovendien zoekt de club nog naar een datum voor een dubbel Manchester City-programma, waarin zowel het mannenteam als de vrouwenploeg het tegen The Citizens opneemt.